Belgian Student League
House of Beta Kit Kat Twitch Student
Dutch Student League Tournament Series

Neem dit seizoen deel aan de competitie

It’s over €8,000!

De Dutch Student League is meer dan een competitie. Samen met onze partners bieden we een groot assortiment aan toernooien aan, in verschillende games. Valorant, Rocket League, CS:GO en zelfs mobiele games zoals Brawl Stars krijgen een plek in de Tournament Series. Wil je een specifieke game? Laat het ons weten en we kijken wat we kunnen doen.


Voor dit eerste seizoen gaan we ook meteen keihard. Elk toernooi zal een coole prijzenpot hebben, aangeboden door onze partners. Tijdens de toernooien zal minstens €3.000 aan prijzen uitgedeeld worden. De studenten strijden niet alleen voor die prijzen, maar ook voor rankingpunten voor de esports studentenvereniging van hun school. Die punten worden toegevoegd aan het leaderboard en op basis daarvan geven we ook nog eens €5.000 weg aan de beste en meest actieve verenigingen. Dus vergeet zeker niet de juist (esports) vereniging in uw profiel aan te duiden!


Via de Tournament Series kunnen doorheen heel het jaar toernooien houden. Trommel dus je teamgenoten op, schrijf er zoveel mogelijk in en grijp je deel van die prijzenpot van meer dan €8.000!

Aankomende toernooien

De Tournament Series is even gestopt, kom later terug voor meer toernooien of je kunt in de tussentijd deelnemen aan een aantal van onze andere toernooien.

Ranking
1
Delft Student E-sports Association
650
2
T.S.E.A. Link
535
3
E.S.E.V. Zephyr
505
4
Erasmus Esports
280
5
Esports team twente
225
6
Blueshell E-sports
120
7
WSG Paragon
75
8
Northern Lions
10
9
Dorans E-sport Vereniging Nijmegen
5